Woning VH-7

Vorselaar
verbouwing woning / 2003

Omwille van gunstige inplanting van de bestaande woning, vooraan op het perceel, is gekozen voor een grondige verbouwing ipv afbraak en nieuwbouw. Bij nieuwbouw zou de woning volgens de huidige bouwvoorschriften +/- 5m verder naar achter op het terrein moeten worden ingeplant met verlies van tuin tot gevolg.

Dienende ruimtes aan de straatzijde voorzien, leefruimtes achteraan, volledig beglaasd naar de tuin. Slaapruimtes op de verdieping zijn ingedeeld met lichte gipswanden, om in de toekomst eenvoudig een eventuele herindeling toe te laten. Keuze voor gevelpleister (op isolatie) is rechtstreeks gevolg van eenvoud van werken en budgetvriendelijkheid : combineren van isoleren bestaande woning met naadloos afwerken van bestaand op nieuw.

fotografie: 2 voor 5
info - energiebewust
1 2 3 4 5 6 7 O O O
site by d'zign.be