Woning V-4

Verbouwing van een woning 2015 - Grobbendonk

Vrijstaande, anonieme laagbouwwoning uit de jaren ’80 in een traditionele verkaveling werd enkele jaren geleden aangekocht door een jong gezin met 2 kinderen. Alle woonfuncties zijn gelegen op het gelijkvloers. De indeling van de woning met leefruimtes aan de straatzijde en slaapkamers aan de achterkant van de woning, maakt dat er zeer weinig contact is met de tuin vanuit de leefruimtes. Het zuiden bevindt zich aan de straatzijde, door de vorige eigenaar werd hier een terras verbouwd tot veranda.

De veranda werd gesloopt en een nieuw volume werd bijgebouwd met nieuwe keuken en trap naar duplex op de verdieping. In de zijgevel is op het gelijkvloers een groot raam gemaakt voor meer daglicht en contact met de tuin. De zolder is nu bereikbaar via de duplex en werd deels verbouwd tot een bijkomende slaapkamer. Het hoog geplaatste raam in de voorgevel brengt zonlicht binnen, maar behoudt privacy naar de straat.
Woning V-4
1 2 3 4 5 6 7 8 9
site by d'zign.be