Woning DB-3

Nieuwbouwwoning 2013 – Zandhoven
E-peil 40

Woning op een ruim perceel in een bosrijke omgeving. Omwille van de oriëntatie van het terrein en de aanwezigheid van een bos op het aangrenzende rechterperceel, ook eigendom van de opdrachtgever, werd de woning ingeplant aan de linkerzijde van het perceel. Vanuit de wensen van de opdrachtgever werd een woning ontworpen met alle voorzieningen voor het wonen met 2 personen op het gelijkvloers. Op de verdieping werden 2 kinderkamers met een bijhorende badkamer voorzien. Ruime tuinberging is mee geïntegreerd in het volume van de woning.

Er is bewust gekozen voor een energiezuinige woning. De woning zal een E-peil halen van 40.

Door de vele aanwezige bomen op het terrein + bestaande glooiïngen van het terrein werd reeds voor de aanvang van de werken een tuinontwerp opgemaakt door tuinarchitect Patrick Verbruggen.
info - energiebewust
1 2 3 4 5 6 O O
site by d'zign.be